BBQ Americano biedt live cooking op jouw locatie

BBQ Americano

BBQ Americano is gespecialiseerd in barbecueën en in koken op open vuur. Ze bereiden vlees op ambachtelijke wijze met veel passie. BBQ Americano verzorgd een goed gevulde barbecue avond met voor ieder wat wils: van kleine hapjes tot grote maaltijden of catering.


Onze samenwerking

In het verleden hebben wij een website voor BBQ Americano ontwikkeld, maar de mannen van BBQ Americano kwamen opnieuw naar ons toe om deze website te optimaliseren. In de eerste fase hebben we een marktonderzoek uitgevoerd om uit te vinden hoe wij de website naar een hoger niveau konden brengen. De wens van BBQ Americano was een huisstijl met een ruig randje waarin passie en ambacht centraal staan. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met een vernieuwd ontwerp voor de website om deze wens te realiseren.

Onder het genot van een barbecue, georganiseerd door BBQ Americano, hebben wij de fotografie voor de website verzorgd. Dit hielp bij de concept- en designfase om de unieke beleving van BBQ Americano beter naar voren te brengen. Dat zie je dan ook terug op de website!

Na oplevering van de website, is er ook een pizza folder ontwikkeld waarin dezelfde huisstijl van BBQ Americano terugkomt.

Visueel sterk

Bij het bekijken van de website krijg je direct zin in een barbecue. De producten worden met foto’s weergeven, waardoor je de volle BBQ Americano beleving ervaart.

Samen met de korte stukken informatie heeft de website een fijne balans tussen informatief en visueel.

Altijd passende blokken

De blokken op de BBQ Americano website passen zich automatisch aan op de content. Als er een menu item of een stuk tekst toe wordt gevoegd, wordt het blok langer en schaalt de afbeelding mee.

Hierdoor is de website duurzaam en kunnen teksten, menu's en afbeeldingen aangepast worden, zonder dat de kwaliteit van de website achteruit gaat.

Bekijk de website

Wil jij de BBQ Americano beleving ervaren?

Enthousiast over ons werk?

Ik help je graag verder om jouw project tot een succes te maken.

Johr Claessens

Johr Claessens

Wij maken gebruik van cookies

Hiermee zorgen we er voor dat de website beter werkt. Deze gegevens worden nooit gedeeld met anderen.