YourNFC: Scan je visitekaartje met een telefoon

YourNFC

YourNFC is een startup dat met een combinatie van PVC en digitale visitekaartjes netwerken gemakkelijker en efficiënter wilt maken. YourNFC maakt het mogelijk om via een chip in een PVC visitekaartje contactgegevens en mediakanalen te delen met telefoons. Zo hoef je maar één visitekaartje op zak te hebben.


Onze samenwerking

Met het team van YourNFC is een plan van aanpak gemaakt voor de ontwikkeling van een website die het mogelijk maakt om binnen een paar klikken een fysiek én digitaal visitekaartje te ontwerpen. Vervolgens zijn wij aan de slag gegaan met een conceptversie. Deze conceptversie hebben we voorgelegd aan YourNFC en aangepast naar hun wens.

De belangrijkste eis van YourNFC was automatisering. Zo hebben we iDeal, Bancontact, Apple Pay en PayPal als online betaalmethoden geïntegreerd. Daarnaast worden de visitekaartje na het plaatsen van een bestelling automatisch gegenereerd. De digitale kaart is gelijk te bezoeken en de bestanden van de fysieke kaartjes staan print klaar te wachten op het team van YourNFC.

Na goedkeuring van het team van YourNFC hebben we het prototype ontworpen. In de fase daarna hebben wij de website gebouwd en getest op gebruiksvriendelijkheid. Iedereen kan nu gemakkelijk een fysiek én digitaal visitekaartje ontwerpen en bestellen.

Ontwerp jouw persoonlijke visitekaartje

Kies een van de zes ontwerpen van YourNFC of upload je eigen ontwerp. Tijdens het ontwerpproces kun je de kleur van jouw visitekaartje naar wens aanpassen, je profielfoto en een logo uploaden en je contactgegevens invullen. Tijdens het invullen van jouw gegevens zie je een live voorbeeld van jouw visitekaartje. Wil je liever zelf aan de slag met het ontwerpen van je visitekaartje? Dan is het ook mogelijk om deze in de huisstijl van jouw bedrijf vorm te geven. Daarnaast kun je een eigen ontwerp uploaden in PNG, SVG en JPG formaat.

Jouw visitekaartje wordt gemaakt van PVC en bevat een NFC chip die een link naar jouw digitale visitekaartje bevat. Het voordeel hiervan is dat je slechts één visitekaartje op zak hoeft te hebben. Zodra je jouw visitekaartje in huis hebt, is deze direct te gebruiken.

Maak een digitaal kaartje met jouw gegevens

Naast het ontwerp van je fysieke visitekaartje kun je uit drie indelingen kiezen voor jouw digitale visitekaartje. Scan je kaartje met een telefoon en met één klik is het digitale visitekaartje zichtbaar. Je kunt jouw digitale visitekaartje ook delen via een unieke link, zoals your-nfc.com/card/thedesigncompany. Jouw netwerk kan jouw contactgegevens direct aan hun contacten toevoegen vanuit het digitale visitekaartje. Via je eigen account kun je jouw gegevens en het ontwerp van jouw digitale visitekaartje altijd wijzigen, ook kun je hier een nieuw visitekaartje ontwerpen.

Jouw bestelling wordt gemaakt

YourNFC ontvangt na jouw bestelling een printklaar ontwerp. Hierdoor kunnen zij deze snel en foutloos produceren. In de tussentijd kun jij jouw digitale visitekaartje via jouw unieke link al delen met je netwerk. Zodra jouw visitekaartje in huis is kun je er direct gebruik van maken.

Probeer de tool

Benieuwd naar de visitekaartjes configurator?

Enthousiast over ons werk?

Ik help je graag verder om jouw project tot een succes te maken.

Johr Claessens

Johr Claessens

Wij maken gebruik van cookies

Hiermee zorgen we er voor dat de website beter werkt. Deze gegevens worden nooit gedeeld met anderen.