Onze diensten

Bekijk hier al onze digitale producten en diensten.

Onze diensten in één oogopslag

Website

Wij maken websites die je zelf gemakkelijk kunt beheren. Jouw website is de ideale manier om in contact te komen met jouw klanten en nieuwe klanten aan te trekken.

Laat een website maken

Automatisering

Je bedrijf heeft dagelijks te maken met verschillende processen. Deze processen automatiseren zorgt ervoor dat je gemakkelijker en sneller kunt werken.

Meer over automatisering

Webshop

Met een webshop kun je jouw producten gemakkelijk online verkopen aan jouw klanten. Online kun je een groter publiek bereiken.

Een webshop laten maken

Webapp

Een Webapp is een website die werkt als een app. Hierdoor hoef je niet én een website én een app te ontwikkelen. Een Webapp kun je installeren via de app store of vanaf het internet.

Waarom je moet kiezen voor een Webapp

Website

Wij maken websites die je zelf gemakkelijk kunt beheren. Jouw website is de ideale manier om in contact te komen met jouw klanten en nieuwe klanten aan te trekken.

Automatisering

Je bedrijf heeft dagelijks te maken met verschillende processen. Deze processen automatiseren zorgt ervoor dat je gemakkelijker en sneller kunt werken. Hierdoor bespaar je geld en kun je sneller groeien.

Meer over automatisering >

Webshop

Met een webshop kun je jouw producten gemakkelijk online verkopen aan jouw klanten. Online kun je een groter publiek bereiken. Ook kun je met jouw webshop gemakkelijk producten toevoegen om je aanbod uit te breiden.

Het voordeel van een webshop is dat je data over jouw bezoekers kunt verzamelen en op basis daarvan aanbiedingen kunt doen.

Webapp

Een Webapp is een website die werkt als een app. Hierdoor hoef je niet én een website én een app te ontwikkelen. Een Webapp kun je installeren via de app store of vanaf het internet. Omdat de Webapp ook zonder internet te gebruiken is, komen gebruikers vaker terug.

Het voordeel van een Webapp is dat de huisstijl hetzelfde is op ieder apparaat. Of je de Webapp nu bezoekt via je mobiel of via je desktop, de stijl is overal hetzelfde.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ik help je graag verder.

Johr Claessens

Johr Claessens

Wij maken gebruik van cookies

Hiermee zorgen we er voor dat de website beter werkt. Deze gegevens worden nooit gedeeld met anderen.