Webapps: een website en app in een

Met PWA technologie bouwen wij één Webapp die tegelijk werkt als website én app.

Onze Webapps

Je wilt een nieuwe website en app. Dit betekent dat je drie varianten moet bouwen; een website, een Android app en een app voor iOS. Webapps maken hier een einde aan. Wij bouwen één Webapp die werkt als website én gepubliceerd wordt als app.

Twitter logo

Twitter behaalde 75% meer tweets in hun Webapp

Twitter heeft hun website om laten bouwen naar een Webapp. In de Webapp werd 75% meer getweet dan in de traditionele app.

Hogere conversie door Webapps

Webapps hebben zichzelf al vaak bewezen. Ze krijgen gemiddeld 37% meer paginabezoeken dan websites. Daarnaast laden Webapps tot acht keer sneller.

Je kunt jouw Webapp installeren uit een app store of in één klik vanaf het internet. De Webapp verschijnt op je startscherm en is ook zonder internet te gebruiken. Gebruikers komen hierdoor gemiddeld 80% vaker terug.

Starbucks logo

Starbucks verdubbelt aantal bestellingen met Webapp

Via de Webapp van Starbucks worden dagelijks twee keer zoveel bestellingen geplaatst als in de traditionele app.

Minder kosten door universele code

Webapps werken als website, Android app en iOS app in één. Dat betekent dat wij jouw Webapp maar één keer hoeven te bouwen, in plaats van drie keer.

Een Webapp trekt niet alleen meer bezoekers op smartphones, maar ook op laptops en desktop computers. Ook hier zijn Webapps offline beschikbaar en kunnen ze geïnstalleerd worden.

Trivago logo

De Trivago Webapp wordt 50% vaker geïnstalleerd

De Trivago Webapp wordt anderhalf keer vaker geïnstalleerd dan de Android en iOS app. De Webapp kan net zoveel als de native apps en ziet er hetzelfde uit.

Een consistente stijl op ieder apparaat

Doordat Webapps worden gebouwd uit dezelfde code is de stijl overal consistent. Jouw klanten worden niet in verwarring gebracht wanneer zij wisselen tussen apparaten.

De website en app bieden dezelfde ervaring, maar worden tegelijkertijd geoptimaliseerd voor de schermgrootte en muis of touchscreen invoer.

Enthousiast over ons werk?

Ik help je graag verder om ook jouw project tot een succes te maken.

Johr Claessens

Johr Claessens

Wij maken gebruik van cookies

Hiermee zorgen we er voor dat de website beter werkt. Deze gegevens worden nooit gedeeld met anderen.