Website

Wij maken websites die je zelf gemakkelijk kunt beheren. Jouw website is de ideale manier om in contact te komen met jouw klanten en nieuwe klanten aan te trekken.

Voordelen van een door ons ontwikkelde website

Overzichtelijk en gemakkelijk te beheren website

Wij vinden het belangrijk dat jouw website gemakkelijk aan te passen is. Je kunt alle benodigde aanpassingen maken, zoals het wijzigen van teksten of het toevoegen van afbeeldingen/video’s. Daarnaast kun je nieuwe blokken binnen bestaande pagina’s toevoegen of een gehele webpagina maken.

Wij zorgen ervoor dat het visueel altijd goed eruit blijft zien. Dit komt omdat wij werken met een overzichtelijk systeem, waarin je op een toegankelijke manier onderdelen kan toevoegen of kan wijzigen. Je raakt het overzicht niet meer kwijt door de oneindige opties.

Op maat gemaakte website die aansluit bij jouw merk

Wij maken jouw website in de stijl van jouw merk. Alle kleuren, lettertypes, grootte van de tekst stellen wij in als standaard tijdens het designproces.

Deze vooraf ingestelde stijl van de website is volledig gemaakt naar jouw wens. Een consistente huisstijl zorgt voor herkenbaarheid van jouw merk. Wanneer jij vervolgens iets wil toevoegen aan jouw website is dat altijd in dezelfde stijl, zodat deze consistent te zien is op de website.

Standaard een goede visuele weergave op ieder apparaat

Tijdens de bouw van jouw website, houden wij er rekening mee dat deze gebruiksvriendelijk is op ieder apparaat. Of je nu de website via je mobiel, tablet, laptop of een ander apparaat bekijkt, deze ziet er visueel altijd goed uit.

Snelle en veilige website

Wij zorgen ervoor dat jouw website altijd werkt met een razendsnelle hosting, voorzien is van de nieuwste updates en beveiligd is met een SSL certificaat. Dit certificaat zorgt voor een veilige verbinding, waardoor de gegevens van jouw klanten beter beveiligd zijn.

Vindbaar met een goede SEO

Wil je dat jouw website hoger gevonden wordt in Google. Dan is het belangrijk dat je SEO op orde is. De technische SEO stellen wij voor je in, zodat je goed gevonden wordt in Google.

Per pagina hoef jij alleen maar de paginatitel, een beschrijving, trefwoorden en een uitgelichte afbeelding toe te voegen. Dit is optioneel, dus als je deze niet invult dan worden deze automatisch ingevuld.

Persoonlijk contact en ondersteuning

Kom je er niet uit met het toevoegen of aanpassen van elementen op jouw website? Dan staan wij altijd voor jou klaar om je te ondersteunen.

Je kunt ons bellen, mailen of appen. We beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk, zodat jij meteen weer aan de slag kunt. Ook na oplevering van de website, onderhouden wij contact en blijven we jou ondersteunen!

Website uitbreiden

Groeit jouw bedrijf? Wij laten jou sneller groeien met ons tools en automatisering. Bekijk meer van onze diensten >

Wij maken gebruik van cookies

Hiermee zorgen we er voor dat de website beter werkt. Deze gegevens worden nooit gedeeld met anderen.