Grafisch Design

Grafisch Design komt in alle soorten en maten. Het kan een simpele illustratie zijn die je tekst versterkt, maar ook een logo, poster of visitekaartje. Grafisch Design is eigenlijk alles dat geprint en/of digitaal getekend is.

De mogelijkheden

Logo Design

Een merk of bedrijf is niets zonder een sterk logo. Een logo weerspiegelt je bedrijf en laat dat in een oogopslag aan mensen zien. Een logo van The Design Company wordt altijd ontworpen op dezelfde manier:

Eerst plannen we een gesprek in om te kijken waar je naar op zoek bent en wat je wilt. Daarna ga ik aan de slag met 2 ontwerpen die je toegestuurd krijgt. We gaan samen verder met het ontwerp dat jou het meest aanspreekt. Ik pas het aan tot je helemaal tevreden bent, dan krijg je het logo in alle formaten die je nodig gaat hebben.

Drukwerk Design

Ook voor je drukwerk kun je terrecht bij The Design Company. Denk hierbij aan posters, folders, visitekaartjes en uitnodigingen. Bij het maken van je drukwerk houd ik altijd rekening met jouw wensen, wil je het op basis van je huisstijl? Geen probleem. Wil je iets dat een bepaalde doelgroep aanspreekt? Ook dat is geen probleem. Jouw drukwerk wordt in de vaste ontwerpcyclus gemaakt:

Op basis van een gesprek ga ik aan de slag met een stijl, voor 'klein' drukwerk zoals visitekaartjes en posters is het een volledig opgemaakt kaartje, bij folders is het vooral een voorbeeld van de stijl op enkele pagina's. Als je tevreden bent wordt je drukwerk helemaal afgemaakt en naar mijn of je eigen drukker gestuurd. Ben je niet tevreden? Dan gaan we net zo lang door tot alles perfect is.

Digital Design

Ook op het web worden illustraties steeds populairder, zeker omdat deze een goede aanvulling zijn op teksten zonder afbeeldingen. De icoontjes op deze website zijn het simpelste voorbeeld, ze versterken alle titels en kleden het meer aan. Het is ook mogelijk om animaties te maken voor het web, van een bewegend icoontje tot een poppetje dat bezoekers op weg helpt.

Portfolio

Deze klanten gingen je voor en hebben een prachtig logo of ander ontwerp waar zij zelf en hun klanten zeer tevreden mee zijn. Bekijk alle klanten in het Portfolio


Het logo van Scouting Asten 70 jaar

Scouting Asten

Scouting Asten is een bloeiende vereniging met een hoop enthousiaste leiding en leden. daardoor bestaan ze al 70 jaar. Om dit te vieren is er gevraagt om een nieuw logo te ontwerpen zodat de vereniging wat extra aandacht op het 70 jarig bestaan kan richten. Alle leden hebben dit logo ook als insigne op hun blouse gekregen.


www.scoutingasten.nl
BBQ Americano

Dartteam Triqpel 10

Dartteam Triqpel 10 is een enthousiast en jong dartteam. Ze spelen dit jaar voor het eerst wedstrijden maar willen wel opvallen. Met dit logo, in combinatie met de social media hopen ze niet alleen goed te darten, maar ook een leuke ervaring aan andere te geven.


www.triqpel10.com